kedvencek (0)

Eladó IX.ker.Haller utcában, földszinti tégla lakás

Azonosító: W109217 - utoljára módosítva: 2024.04.10

Érdeklődni

Axwell Home ingatlan
Budapest, Vezér utca 140/c
Varga Mónika
06306917351
varga.axwellhome@gmail.com
Biztonsági kód: 2 + 2 =
Üzenet küldése
ingatlan típusa:üzlet
helység:Budapest-IX. kerület
alapterület:28 m²
ár:19 890 000 Ft  
állapota:jó állapotú  
egyedi fűtés; parkoló;

Leírás

CSAK KÉSZPÉNZES VEVŐKNEK ELADÓ !!!

Ha szeretne a belváros forgatagában lakni, vagy könnyen kiadható lakást keres, akkor érdemes tovább olvasnia.

Megvételre kínálok a IX. kerületben a Haller utcában, egy 4 emeletes, lift nélküli társasház földszintjén lévő, 28m2-es, a tulajdon lapon üzlethelyiség, valójában lakásként használt, 2.80 méter belmagasságú, 1 szobás, utcai nézetű, K-i fekvésű, JÓ ÁLLAPOTÚ, világos, cirkó fűtésű, saját vízórás, műanyag ablakos, lakást.

A ház, amelyben a lakás található az 1950-es évek elején épült hagyományos falazattal . A külső és a belső homlokzat is jó állapotú. A lépcsőház folyamatosan tisztán tartott. A lakóközösség kulturált.
A közös költség 15650.- Ft / hó, mely tartalmazza a takarítást, szemétszállítást, házbiztosítást, közös helyiségek világítását és a felújítási alapot is.
A fűtést és a meleg vizet kombi cirkó biztosítja.
A lakás rezsiköltsége az egyedi mérőóráknak köszönhetően rendkívül alacsony.Az ingatlan rendkívül jó elosztású, a tágas terek lehetőséget adnak a kreatív megoldásokra.
2018-ben a lakás teljeskörű felújításon esett át. Saját részre, egyedi ízlésvilág alapján történt a kivitelezés. Éppen ezért egyedi stílust valósítottak meg, modern köntösben. Ennek eredményeként pozitív kisugárzású, meleg hangulatú, nyugodt, otthon.
A szobák parkettával, a vizes helyiségek kerámia járólappal burkoltak.
A beépített konyhabútor és a beépített gépek a vételár részét képezik. (gáztűzhely,hűtő)
Összességében SZUPER kisugárzású, szembetűnő atmoszférájú és elhelyezkedésű otthon birtokosa lehet az új beköltöző.
Az udvarban saját autó beállási lehetőségre is van lehetőség.

KÖRNYÉK & KÖZLEKEDÉS
A környék infrastruktúrája és ellátottsága kiváló, minden igény megtalálja a maga számításait! Közelben iskola, óvoda, boltok,kávézók,éttermek,orvosi rendelők, gyógyszertárak. A nemzeti Közszolgálati Egyetem, a SOTE és az Orczy-kert a közelben található.
Közlekedés kiváló.
Közlekedés szempontjából a 2B,23,24,51,51A-s villamosok, a M3-as metró, 281-es-es busz,83-as busz pár perc sétára találhatóak.
A lakás ideális választás mindazoknak, akik a belvárostól karnyújtásnyira, a mindennapi élet szükségleteihez közel szeretnének élni, továbbá befektetőknek, kiadhatósága és értékállósága, illetve az egyetemek közelsége végett.
Jöjjön el és tegyen ajánlatot!
Hívjon bizalommal, egyeztessünk időpontot a megtekintésére.

Irányár:19.89 M FT.